Som un referent en solucions de gestió per a mitjanes i petites empreses. Aportem més valor a la seva empresa o despatx professional.

Solucions de gestió integral o personalitzades

A M&B Informàtics entenem que no hi ha dues empreses iguals i que la seva té necessitats úniques.

Per aquesta raó li oferim els millors productes del món de l’ERP per a PIMES i el programari com a servei, a més d’una àmplia gamma de serveis de valor afegit.

SAGE MURANO

Sage Murano es la solució “mes enllà del ERP” que resol les necessitats mes exigents de les petites i mitjanes empreses de la forma mes eficaç i oferint la màxima productivitat i un ràpid retorn de les inversions realitzades.

+ informació

sageMuranoImatge

SAGE RETAIL

Sage Retail es la solució dissenyada per al comerç, que resol de forma integrada les necessitats de les diferents àrees que composen el comerç

+ informació:

Sage-Retail

SAGE DESPATXOS PROFESSIONALS

Sage despatxos Professionals es la solució per el despatx intel·ligent dissenyada específicament per resoldre les necessitats dels despatxos professionals mes exigents.

+ informació:

Sage_despachos

SAGE CRM

Sage CRM ofereix als equips de ventes, de màrketing i del servei d’atenció al client, les eines que necessiten per augmentar la productivitat, trobar nous clients, tancar vendes i relacions mes duradores i rentables amb els clients.

+ informació:

sage-crm

SAGE MURANO ERP ONLINE

Sage Cloud es la solució Sage Murano OnLine. Una solució basada en el “cloud Computing” amb una accessibilitat il·limitada des de qualsevol ordinador amb connexió a internet i a qualsevol hora del dia 24 hores al dia i 365 dies al any

Sempre amb la màxima seguretat en el tractament de dades

sSageCloud