Una oferta de manteniment i suport informàtic, consultoria, i formació adaptada
a les seves necessitats

+ que serveis

M&B informàtics és, per la qualitat dels seus productes, la professionalitat del seu servei i la seva experiència, l’empresa capdavantera a la comarca del Ripollès en serveis informàtics, ja que està preparada per donar solucions globals a les necessitats informàtiques d’empreses i professionals.

M&B informàtics posa a la seva disposició un ampli ventall de solucions de gestió que s’adapten a les necessitats de la seva empresa o despatx professional i a les característiques del seu sector.

Per ajudar-lo a optimitzar totes aquestes solucions, M&B Informàtics es compromet a acompanyar-lo durant tot el projecte, i posem a la seva disposició, a tot un equip de professionals, experts en consutoria, formació, manteniment i suport informàtic.

Servei de consultoria

imatgeServeis1

A M&B informàtics, comptem amb un equip de consultors especialitzats per àrees funcionals, que disposen del coneixement i l’experiència necessaris perquè obtinguis el màxim rendiment de les solucions Sage. A més, per tal garantir l’èxit del projecte, utilitzem una contrastada metodologia d’implantació.

“A M&B informàtics el client no s’adapta a la solució, sinó que és la solució la que s’adapta al client”

Formació

La formació contínua és una condició necessària per obtenir sempre el rendiment adequat de les eines i els equips informàtics disponibles. M&B informàtics li garanteix el màxim aprofitament del seu temps, mitjançant l’ús de les últimes tecnologies, l’experiència i el tracte personalitzat dels nostres professors.

Disposem de diferents aules preparades per impartir cursos d’ofimàtica, gestió administrativa i comercial, fiscal i laboral, sistemes operatius i entorns, noves tecnologies en comunicacions…amb un enfoc pràctic dels temaris, per part dels nostres professors.

Software

A M&B informàtics us podem oferir una extensa gamma de programes informàtics de la firma Sage, líder nacional de serveis informàtics, caracteritzats per la seva fàcil utilització i adaptació a les necessitats dels nostres clients.

La biblioteca de programes SAGE MURANO, SAGE SP, SAGE CRM  s’ha desenvolupat amb les eines més actuals de programació en l’entorn MS-Windows, integrades totes en una sola base de dades.

Les necessitats de la vostra empresa estaran totalment cobertes a través dels nostres programes de gestió comptable/financera, comercial i de producció.

Per al despatx professional, disposem d’aplicacions de gestió laboral i gestió fiscal, adaptades en tot moment als constants canvis legals.

Distribució i venda de Hardware

A més de distribuïr, vendre i instal.lar les primeres marques mundials de hardware, som també proveïdors de serveis aplicats a la realització de projectes informàtics. Aquests serveis incorporen un alt valor afegit, amb l’experiència d’instal.lacions de xarxes locals i comunicacions, que connecten diferents tipologies i optimitzen el comportament de recursos i el tractament comú de les dades.

Dissenyem també solucions integrals per a projectes informàtics i els nostres clients tenen a la seva disposició uns suport postvenda d’assistència i manteniment dels seus equips, a través d’una gran varietat d’opcions.

Subministraments informàtics

Els productes informàrtics de qualitat són imprescindibles per al funcionament correcte dels seus equips. Per això, M&B informàtics comercialitza un ampli ventall de subministraments i accessoris de les primeres marques del mercat.

Serveis Telemàtics

M&B informàtics posa al seu abast els Serveis Telemàtics, perquè la seva empresa es beneficiï avui de tots els avantatges que ofereixen les noves tecnologies de la informació.

Servei de Hot-Line i manteniment

El servei Hot-Line està integrat per un conjunt d’especialistes qualificats per donar un servei telefònic d’atenció al client, des de les 9 a les 19 hores.

Per poder-lo utilitzar disposem d’un contracte de manteniment de software a través del qual li oferim el suport, les millores i actualitzacions dels seus programes, davant dels constants canvis legislatius i tecnològics.