MiB som els únics que t’oferim una solució per a la gestió del teu negoci o empresa, sense importar la mida, el nombre d’empleats o la inversió que vulguis fer.

Sobre nosaltres

Des de la solució més senzilla i econòmica perquè els autònoms puguin portar els seus comptes, fins a la gestió integral de tots els processos de negoci d’una gran companyia, per a nosaltres no hi ha impediments perquè ens adaptem al 100% a les teves necessitats.

No importa el que creixis ni fins on vulguis arribar. Podem acompanyar en l’apassionant viatge empresarial que has decidit emprendre. Els nostres límits sempre seran els teus.

Sempre diem que som una empresa GLOCAL, és a dir, GLOBAL i LOCAL .

Un equip humà altament qualificat

imatgeEmpresa1

M&B Informàtics, va ser constituïda l’any 1990 com una empresa de serveis informàtics per a petites i mitjanes empreses i despatxos professionals.

Actualment, aquesta entitat proporciona un gran ventall de serveis relacionats amb el sector de la informàtica: hardware, software i comunicacions.

Gràcies a una política basada en una vocació de servei i a subministrar un valor afegit en quant a la qualitat de producte, M&B Informàtics ha aconseguit reunir, al llarg de la seva trajectòria, una cartera de clients composta per petites, mitjanes i grans empreses i despatxos professionals repartits per les províncies de Girona i Barcelona, amb més de 400 contractes de manteniment de serveis.

M&B Informàtics, està format per un equip humà altament qualificat, guanyador del Premi a la Millor Gestió Empresarial, concedit per Logic Control, i disposa d’unes instal•lacions ubicades a Ripoll de 300m destinats a oficines i servei tècnic.

Missió

“Aportar solucions concretes als actuals desafiaments empresarials d’una manera flexible i eficient, a través d’un equip de professionals especialitzats en Consultoria, Comunicacions i Sistemes. En definitiva, tot el relacionat amb les Tecnologies de la Informació, essent referència en el mercat de la Consultoria Operativa, creant valor tangible als Clients”

Valors

La nostra finalitat com EMPRESA resideix en l’Excel·lència en el treball i en la Satisfacció i experiència dels nostres CLIENTS.

Les nostres pautes d’actuació son:

-         Responsabilitat
-         Integritat
-         Confidencialitat
-         Compromís, implicació i consistència
-         Lideratge i determinació
-         Treball en equip
-         Eficiència, efectivitat i productivitat
-         Qualitat de servei, flexibilitat i capacitat de resposta
-         Empatia i entusiasme
-         Garantia en la millora continuada i la innovació